Ζωγράφου Web Radio

🔊Ακούστε τον στο PortalRadio.GR
👉 Το Ραδιόφωνο Της Πόλης Μας !
Αθήνα, Ζωγράφου, Αττική

Διευθυντής Σταθμού : Βασίλης Βασιλάκης

E-mail: zografouwebtv@yahoo.com

6983029680

Zografou Web Radio ο 1ος Ραδιοφωνικός Σταθμός σε Ακροαματικότητα!!! Με 80.000 Ακροατές σε διάστημα ενός Χρόνου! 250.000 Προεπισκοπήσεις Στην Σελίδα μας… και πάνω από 250.000 Like σε Αναρτήσεις και Διαφημίσεις Πελατών μας!!! Οι άλλοι…. Απλά προσπαθούν…. και…. Ακολουθούν!!!
Η Ιστορία μας…
Η Καλύτερη Ελληνική Μουσική Είναι εδώ καθημερινά. Με όλα τα είδη της Ελληνικής & Ξένης Μουσικής!!! Συντονιστείτε και θα ακούσετε Τραγούδια που δεν θα ακούσετε σε κανένα Ιντερνετικό Ραδιοφωνικό Σταθμό. Το Όραμα μας… “Να σας προσφέρουμε πάντα και με κάθε τρόπο, τα καλύτερα Τραγούδια όλων των Εποχών του Ελληνικού & Ξένου Ρεπερτορίου”. Το Zografou Web Radio είναι ένα Μουσικό Ραδιόφωνο “Αποκλειστικά” Ελληνικής & Ξένης Μουσικής με κυρίαρχο στοιχείο την Λειτουργία Του 24 ώρες το 24 ώρο. Το Zografou Web Radio Είναι το Ραδιόφωνο που από το ξεκίνημα Το 1985 Αρχικά Στα FM Και Μετέπειτα στα FM Ιντερνετικά!!!
Σχετικά μ’ εμάς: Όσα δεν μπορούμε να πούμε με Λόγια τα εκφράζουμε με την Μουσική. Ακόμα και τις Ώρες Μοναξιάς, η Μουσική μένει πάντα δίπλα μας και είναι η μόνη Συντροφιά που δεν πρόκειται να μας προδώσει ποτέ … αυτό είναι το Καθημερινά στο zografouwebradio Θα ακούσετε Τραγούδια που δεν θα ακούσετε ποτέ σε άλλους Ραδιοφωνικούς Σταθμούς. Με χιλιάδες Επιλογές Τραγουδιών, με ότι καλύτερο διαθέτει η Δισκοθήκη μας.

    Επικοινωνία με τον Ραδιοφωνικό Σταθμό

    Όνομα
    Ε-mail
    Μήνυμα