Ράδιο Ανάμνηση 91

🔊Ακούστε τον μέσα από το PortalRadio.Gr
👉 Το λαϊκό ραδιόφωνο που ξυπνάει αναμνήσεις !
Μήνα Γεωργιάδου 93, Ηράκλειο, Τ.Κ. 713 06

E-mail: info@radioanamnisi.gr

281023623669489109102810370959

Tο ΡΑΔΙΟ ΑΝΑΜΝΗΣΗ 91,0 αποτελεί την συνέχεια του πρωτοπόρου στο Ηράκλειο αλλά και όλη την Κρήτη ραδιοφωνικού σταθμού, ΡΑΔΙΟ ΚΑΣΤΡΟ. Με εμπειρία, μια από τις πιο καλά ενημερωμένες δισκοθήκες πάνω στην ελληνική μουσική και την βοήθεια της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας συνεχίζει να πρωτοπορεί. Από λαϊκό μέχρι και έντεχνο και με τις καλύτερες ζωντανές εκπομπές το ΡΑΔΙΟ ΑΝΑΜΝΗΣΗ, είναι ένα λαϊκό ραδιόφωνο με στόχο να ξυπνάει αναμνήσεις.
Με όπλα μας , μια από τις πιο καλά ενημερωμένες δισκοθήκες της Ελλάδος σε ελληνική μουσική ,και τον άρτιο εξοπλισμό studio και συστημάτων εκπομπής , το ΡΑΔΙΟ ΑΝΑΜΝΗΣΗ στηρίζεται στο έμψυχο υλικό του και στην μακρόχρονη εμπειρία των ανθρώπων του που έχουν πείρα και μεράκι στο χώρο του ραδιοφώνου.
Ένα μουσικό ραδιόφωνο ,ελληνικής μουσικης με κυρίαρχο στοιχείο τη διαχρονικότητα . 24 ώρες το 24 ώρο στο πρόγραμμα μας χωράει ολόκληρη η ιστορία της ελληνικής δισκογραφίας . Απο τα πρώτα βήματα της , εως τις αρχές της δεκαετίας 90 .Απ’ολα τα ειδη και ρευματα. Απο λαϊκό μέχρι έντεχνο με ζωντανές εκπομπές μουσικής πληροφόρησης μέχρι εκπομπές επικοινωνίας και αφιερώσεων , το ΡΑΔΙΟ ΑΝΑΜΝΗΣΗ είναι ένα λαϊκό ραδιόφωνο με στόχο να ξυπνάει αναμνήσεις και συνειδήσεις.
Είναι το ραδιόφωνο που από το ξεκίνημα του κατάφερε ν’αγγίξει τις καρδιές ενός πολύ μεγάλου μέρους ακροατών ραδιοφώνου , και να το εμπιστευθούν για την προβολή τους μερικές από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του νησιού μας και όχι μόνο, το ΡΑΔΙΟ ΑΝΑΜΝΗΣΗ 91,0 αποτελεί πραγματική όαση στα ερτζιανά κύματα. Καλή ακρόαση

    Επικοινωνία με τον Ραδιοφωνικό Σταθμό

    Όνομα
    Ε-mail
    Μήνυμα