Λαϊκός 87.6

👉 Ο Λαϊκός 87.6 ευχαριστεί τους ακροατές του που όλα αυτά τα χρονιά κατάφερε παρά πολλά !

Ένας σταθμός με καλό ελληνικό λαϊκό τραγούδι έλειπε από τη Θεσσαλονίκη. Από το 2001 και μετά, η Θεσσαλονίκη απέκτησε το δικό της λαϊκό ραδιόφωνο, τον Λαϊκό 87.6 στα FM και από τότε το ελληνικό ραδιόφωνο έχει άλλο χαρακτήρα στα ερτζιανά. Πάντα με αγάπη και μεράκι, οι παραγωγοί του Λαϊκού 87.6, επιλέγουν το καλύτερο ελληνικό ρεπερτόριο στα λαϊκά τραγούδια, μέσα από ένα πλήθος παλιότερων και νέων επιτυχιών, αγαπημένων καλλιτεχνών.
Από το πρώτο κιόλας εξάμηνο της παρουσίας του στα ερτζιανά, κατάφερε ένα πολύ καλό ποσοστό ακροαματικότητας, με αμέτρητες εκδηλώσεις με τα μεγαλύτερα ονόματα από το χώρο του ελληνικού τραγουδιού, διαγωνισμοί που χάρισαν αμέτρητα δώρα αλλά και εκδηλώσεις συμπαράστασης σε ανθρώπους που είχαν την ανάγκη από τα πιο απλά πράγματα. Ο Λαϊκός 87.6 είναι ένας σταθμός που θέλει πάντα να έχει επικοινωνία με τον κόσμο του και αυτό το καταφέρνει μέσα από τις εκπομπές του αλλά και μέσω email και τηλέφωνο.
Το σήμα του Λαϊκού 87,6 καλύπτει πλήρως τους νομούς Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Κιλκίς, Πιερίας, Πέλλας, Φλώρινας και Κοζάνης και από τον Μάρτιο του 2014 εκπέμπει και στο νομό Χαλκιδικής από την συχνότητα 97,3.
Ο Λαϊκός 87.6 ευχαριστεί τους ακροατές του που όλα αυτά τα χρονιά κατάφερε παρά πολλά, μέσα από την θερμή υποστήριξη τους, που συνεχίζει να δέχεται και που τον κατατάσσουν στις υψηλότερες θέσεις ακροαματικότητας. Ο σταθμός υπόσχεται πως θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά του με τον ίδιο ενθουσιασμό, για να έχει τους ακροατές του πάντα ικανοποιημένους.   Ακούστε δυνατά και μέσα από το PortalRadio.Gr

Διεύθυνση: Καλαποθάκη 4, 54624 Θεσσαλονίκη    

Τηλ. : 2310 240 876

Fax: 2310 240 846

E-mail: onair@laikos.gr

Ακολουθήστε τον σταθμό στα social media:  

    Επικοινωνία με τον Ραδιοφωνικό Σταθμό

    Όνομα
    Ε-mail
    Μήνυμα